Frågor och svar

Om du inte får svar din fråga, kontakta någon i styrelserna eller skicka en fråga via kontaktformuläret.

 

9 reaktion på “Frågor och svar

 1. Vore lämpligt att ta en kontakt med MTEAB för att få deras upplägg för att inte komma fel i den fortsatta planeringen av både sträckning och utbud , när de nu skall dra vidare med utbyggnad av Elnätet från Brinsbacken ner mot Äskekärr som en del . Men ev. Från Nolåsen via Haga till Atterud ???
  Nämliga kontakter är Tomas Birgersson , Glenny Roslund och Per-Erik Bekerbo . Ring 0501-63700 och fråga efter resp. Personer.
  Med vänlig hälsning . Claes Larsson tel : 0501-63738

 2. Har fått ett markavtal och undrar därför om det ska vara några möten i den här föreningen? vilket inte framgår av info på nätet.
  Med vänlig hälsning Berit Lidar

  • Hoppas att någon representant för Fredsberg Fiber Östra har kontaktat dig i detta ärende. Vi är två föreningar som driver hemsidan och den östra föreningen är inte lika ivriga att uppdatera informationen här på hemsidan.

   Vänliga hälsningar, Anna Hagström för Fredsberg Fiber Västra

 3. Som medlem i föreningen vill jag föreslå att vi ger styrelsen i uppdrag att förhandla fram en liknande lösning som finns i Lidköping med ett paket för endast 240:- innehållande 100/100, Telefoni Standard samt Kabel TV 19 kanaler

  Motsvarande tjänster kostar normalt 400:-

  • Hej Jonny!

   Då förutsättningarna för att få länsstyrelsens stöd för fiberutbyggnad är att vi skapar ett öppet nät där det är möjligt att välja tjänsteleverantör, så har vi inte möjligheten att göra den här typen av uppgörelser. Det är olyckligt att detta specialavtal är sökbart inom byanätsportalen på Openbit eftersom det inte är ett alternativ för oss, och detta har vi påtalat för Fastbit som driver portalen.

   Hälsningar Anna Hagström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.