Hur du prenumererar på vår blogg (och alla sorters RSS-flöden)

Om du vill vara säker på att inte missa några inlägg härifrån kan du prenumerera på vårt RSS-flöde. Det gör du genom att titta i högerspalten och klicka på ”inlägg i RSS” under rubriken META. Din webläsare (explorer, chrome eller liknande) är antagligen också en rss-läsare och kan då hålla reda på uppdateringar från oss. Du kan prenumerera på alla bloggar och nyhetssajter du är intresserad av. Kolla till exempel in www.toreboda.com för att följa de lokala nyheterna.

Själv använder jag programmet ”Google Reader” för att samla mina prenumerationer. Då kan jag läsa allt jag är intresserad av både på datorn och på min smarta mobil (och på surfplattan om jag hade haft nån). Det finns säkert flera program som kan göra detta.

Syambolen för RSS kan vara bra att känna igen för ibland är det denna man ska klicka på för att starta en prenumeration. Den ser ut såhär:

Lycka till med dina digitala prenumerationer!

// Anna